Het laatste nieuws

Op het park van ca 7 hectare is recentelijk een gedeelte volledig opnieuw ingericht, waarbij 20 nieuwe huur kavels voor vaste plaatsen zijn aangelegd. De plaatsen zijn bedoeld voor eigen gebruik, met slechts beperkte verhuurmogelijkheden.

De kavels zijn allemaal ca 150 m2 groot en geschikt voor plaatsing van een luxe Stebo Chalet met afmetingen van 11 x 4 m of 10 x 3,70 m. Op het park in Zandvoort staan een tweetal showmodellen, die wij u op afspraak graag laten zien. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met de beheerder, tel. 023-5712882 of per email: kennemerpark-2006@hotmail.com

Park Sandevoerde - Flyer Chalets Klik hier voor de flyer (PDF)

Park Sandevoerde - Overzicht nieuwe kavels

Staanplaats faciliteiten

Alle plaatsen beschikken over 25 Amp. elektra, zijn aangesloten op het propaan netwerk en hebben een eigen bestraatte parkeerplaats. De kavels zijn voorzien van wateraansluiting en riool aansluiting. Internet en kabelaansluiting zijn op verzoek beschikbaar.

Verbruik van gas, water en elektra wordt op alle plaatsen individueel bemeterd.

Park Sandevoerde - Nieuwe chalet Park Sandevoerde - Nieuwe chalet Park Sandevoerde - Nieuwe chalet Park Sandevoerde - Nieuwe chalet
Park Sandevoerde - Nieuwe chalet
Park Sandevoerde - Plattegrond

- Plattegrond nieuwe huur kavels.

Stebo Chalets

De Stebo Chalets worden geleverd door de firma Stekelbos uit Oterleek alwaar u ook meerdere showmodellen kunt bezichtigen, alsook de talloze mogelijkheden qua indeling kunt bekijken. Uitgebreide informatie is ook te vinden op hun website: www.stekelbos.nl.

Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Rob Kuiper (072-5710484).

Park Sandevoerde - Plattegrond nieuwe kavels Klik hier voor de plattegrond (PDF)

Voorwaarden en Campingreglement

Op alle overeenkomsten met Park "Sandevoerde" zijn de Recron-voorwaarden en het eigen Campingreglement van toepassing (www.recron.nl).